KĀDUS PAKALPOJUMUS NODROŠINA KONDITOREJAS?

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, allaž aktuāls kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā viesiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma bankets, ir nepieciešams izvēlēties labu pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena apmērā.

Konditorejas Rīgā mēdz piedāvāt ne vien galda klāšanas servisu, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāk veida ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda veida jubilejām, katrā ziņā aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tādējādi servisu sniedzēju ir diezgan daudz.

Ieskaties – http://www.francumaize.lv/produkcija/bulcinas-un-smalkmaizites/

TORTES UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.
Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un arī kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties kūku nopirkt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar atsauksmēm, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un, protams, vai nosauktā cena būs piemērota piedāvājumam. Vislabākais būs zelta vidusceļš, kurā ir loģiska cenu un, protams, piedāvājumu attiecība. Tortes pēc pasūtījuma Rīgā ir iespējams pasūtīt pie atšķirīgiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šāda pasūtījuma cena sastāda ne vien produktu izmaksas, bet arī konditora ieguldītais darbs un laiks, tādēļ, ja arī cena kļūst par pāris eiro augstāka kā iegādājoties jau gatavu izstrādājumu, atceraties, ka pasūtījums tiek gatavots individuāli un arī vienmēr ir svaigs un gards.

ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI BANKETĀ.
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda veida konditorejas, ir banketu galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un, protams, pieprasīts kā konditoru piedāvāto pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltam laikam un, protams, vasaras sezonai, tādējādi šo laiku varētu dēvēt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketu galdu klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tādēļ klientiem ieteicams iesākumā iepazīties ar atsauksmēm par konkrēto konditoreju vai arī galdu klāšanas kompāniju. Banketu ēdienkartē parasti ir iekļauti gan dažādi salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir klienta vēlmes. Ēdiens ir augstākās kvalitātes, svaigs un gatavots īsu brīdi pirms pasniegšanas.

Veiksmīga konditoreju un arī galdu klāšanas servisu sniedzēja piesaiste plānotajam pasākumam, būs viena neliela daļiņa no visa, lai pasākums būtu izdevies un viesi dotos mājās priecīgi un garšīgi paēduši!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *